Conferința Națională a Păstorilor din Cultul Penticostal

Conferința Națională a Păstorilor din cadrul Cultului Creștin Penticostal.

Perioada: 19-21 octombrie 2016

Locație: Sovata Băi, județul Mureș.

Tema conferinței: Recuperarea valorilor pierdute ale Bisericii

 

Înscrierea efectivă la conferință se ca face plătind anticipat. De asemenea pentru o mai bună operativitate vă rugăm să achitați taxele la ghișeul băncii, nu prin mandat poștal.

Menționăm că acestea sunt conturil Cultului Creștin Penticostal, conturi ce sunt publicate în revista Cuvântul Adevărului (în revista tipărită sau pe site). Toți participanții trebuie să vireze banii în acest cont. Sunt considerați ca fiind înscriși la conferință cei care virează sumele aferente în cont până la data de 10 septembrie 2016. Cheltuielile de deplasare, cazareși prânzul vor fi suportate de către bisericile a căror slujitori participă la conferință sau de către fiecare participant în parte.

Cazarea se va face la Sovata Băi începând cu data de 19 octombrie 2016, orele 14.00, la Hotel Danubius (4 stele) și Hotel Brădet (4 stele superior) în funcție de opțiunea făcută la înscriere reflectată prin plata efectuată până la data de 10 septembrie 2016. Înscrierea la conferință se va efectua în sala Margareta, iar conferința va începe în data de 19 octombrie cu cina  care va fi la ora 17.00 și deschiderea lucrărilor de la ora 19.00.

Tarifele de cazare, masă, coffee break și organizare sunt următoarele:

La Hotel Danubius prețul pentru o cameră single este de 740 lei/pers/perioadă, iar pentru camera dublă prețul este de 540 lei/persoană/perioadă. Tariful pentru o noapte de cazare la hotel Danubius este de 480 lei la camera single, iar la cameră dublă este de 390 lei/persoană.

Persoanele care vor să participe și nu au nevoie de cazare vor achita suma de 100 lei ce reprezintă taxa de participare.

Tarifele cuprind cazarea, mesele și taxa de conferință sunt pentru întreaga perioadă a desfășurării evenimentului.

Pentru înscriere și relații suplimentare privind cazarea, vă rugăm să luați legătura cu fratele Stoica – Fuchs Ovidiu, care va putea fi contactat la tel. 0721700825 sau cu sora Gherasim Gabriela la tel 0213119295.

Odată suma achitată nu se mai returneazăm chiar dacă persoana înscrisă nu mai poate participa.

Confirmarea achitării sumei este obligatorie și va fi făcută telefonic de fiecare participant comunicând numărul și data documentului de plată pentru o evidență clară.

Cu dragoste frățească,

Pastor Moise Ardelean

Pastor Romu Mocan

Articole asemanatoare

  • Evanghelizare la Căminul Cultural Mihai Bravu25 iulie 2018 Evanghelizare la Căminul Cultural Mihai Bravu Biserica Penticostală din localitatea Mihai Bravu organizează două servicii de evanghelizare data: 4-5 august 2018 locația: Căminul Cultural din localitatea Mihai Bravu Ora: 4 august - […]
  • Alegeri la Comunitatea Regională Penticostală Oradea6 noiembrie 2018 Alegeri la Comunitatea Regională Penticostală Oradea În data de 1 septembrie 2018 s-a organizat Adunarea Generală Electivă a Comunității Regionale Penticostale Oradea formată din pastori și delegați. În urma alegerilor, noua conducere a […]
Comunitatea Regionala Penticostala Oradea
410521, Oradea, str. Eftimie Murgu, 2A
tel. +40 359 800 843
e-mail: contact@pentecoste.ro
Toate drepturile rezervate © 2022 Comunitatea Penticostala Regionala Oradea