Conferința Filadelfia Oradea

”Trăim într-o lume în care societatea devine pe zi ce trece tot mai imorală, o societate care acceptă ceea ce până acum era privit ca fiind interzis, o societate văzută de mulți ca fiind ireală. O societate care strigă atunci când ar trebui să tacă, care susține atunci când ar trebui să respingă, o societate care acceptă atunci când ar trebui să refuze. Trăim vremuri în care valorile morale şi religioase par să se dizolve și ne e tot mai greu să le apărăm, să le menținem și să le împlinim. 
Am început să preluăm modele din alte țări, să acceptăm că lumea „evoluează”, că lucrurile se schimbă și de cele mai multe ori nu avem curaj să spunem lucrurilor pe nume. Cei mai afectați sunt tinerii. În căutare de direcție și modele, copleșiți de întrebări, ei sunt tentați să caute răspunsuri în mass media, la prieteni sau în societate. 
În cadrul acestei conferințe ne dorim să punem punctul pe i, să răspundem problemelor imorale și interzise cu care ne confruntăm (homosexualitate, schimbarea de sex, relațiile sexuale premaritale, pornografia) și să privim spre ideal, spre cel care poate aduce salvarea … spre Isus!”

Închinare: Excelsis Worship, Continental
Mesaj: prof. univ. dr. Iacob Coman

Articole asemanatoare

  • Conferinta „Tineretul azi …” la Biserica Penticostala Filadelfia din Oradea19 octombrie 2015 Conferinta „Tineretul azi …” la Biserica Penticostala Filadelfia din Oradea Vedem din ce în ce mai mulți lideri care se plîng de starea bisericilor locale. Din ce în ce mai multe voci trag semnale de alarmă cu privire la starea creștinismului occidental. Biserica […]
  • Dăruind vei dobândi25 noiembrie 2015 Dăruind vei dobândi Luna decembrie a devenit în zilele noastre o lună a cadourilor sau a cumpărăturilor, oamenii sunt bombardaţi în perioada de sfârşit de an cu reclame și oferte care îmbie la achiziţii de […]
Comunitatea Regionala Penticostala Oradea
410521, Oradea, str. Eftimie Murgu, 2A
tel. +40 359 800 843
e-mail: contact@pentecoste.ro
Toate drepturile rezervate © 2018 Comunitatea Penticostala Regionala Oradea