Celebrare 40 de ani de existență a Institutului Teologic Penticostal din București

Învățământul teologic în Biserica Penticostală: istorie și perspective – 7-9 octombrie 2016

Stimați frați,
Salutări sfinte din partea Domnului nostru Isus Hristos!

Anul acesta Institutul Teologic Penticostal din București sărbătorește 40 de ani de existență și 20 de ani de când își desfășoară activitatea în actualul campus. Cu acest prilej, ITPB va organiza, în perioada 7-9 octombrie, un eveniment special intitulat: „Învățământul teologic în Biserica Penticostală: istorie și perspective”. Vom fi onorați să îl avem împreună cu noi, alături de alți vorbitori, pe dr. Lamar Vest, președintele Seminarului Teologic Penticostal din Cleveland Tennessee.
Programul detaliat al acestor două zile de sărbătoare va fi publicat pe adresa de internet www.itpbucuresti.ro.
La acest eveniment sunt invitați toți absolvenții ITPB din țară și diaspora, păstorii din bisericile penticostale și toți cei care într-un fel sau altul susțin școala noastră. Cazarea partcipanților se va face la Rin Grand Hotel din Calea Bucureștilor, nr.255 A, Otopeni, unde vor fi organizate și întâlnirile în plen (vineri seara, 7 octombrie, și sâmbătă, 8 octombrie).
Costurile acestor zile vor fi de aproximativ 450 lei/persoană (cazare hotel și masă). În ziua de duminică, 9 octombrie, sărbătoarea va continua la biserica Filadelfia, din strada Sebastian, nr.43, București, unde va avea loc deschiderea noului an universitar 2016-2017. După serviciul divin, invitații sunt așteptați în campusul ITPB, din b-dul Uverturii, nr.210-220, unde va fi servită masa de prânz.
Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail: itpbucuresti.comunicare@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!

Din partea ITPB,
Rector, Pastor Lector univ.dr. Ioan Brie

Articole asemanatoare

  • Conferința Națională a Păstorilor din Cultul Penticostal19 iulie 2016 Conferința Națională a Păstorilor din Cultul Penticostal Conferința Națională a Păstorilor din cadrul Cultului Creștin Penticostal. Perioada: 19-21 octombrie 2016 Locație: Sovata Băi, județul Mureș. Tema conferinței: Recuperarea […]
  • Sărbătoare la Burzuc5 august 2015 Sărbătoare la Burzuc Duminică 16 august 2015, începând cu ora 9, la Biserica Penticostală din Burzuc, va avea loc o sărbătoare specială prilejuită de întâlnirea tuturor celor care sunt sau au fost membri ai […]
Comunitatea Regionala Penticostala Oradea
410521, Oradea, str. Eftimie Murgu, 2A
tel. +40 359 800 843
e-mail: contact@pentecoste.ro
Toate drepturile rezervate © 2022 Comunitatea Penticostala Regionala Oradea