Rss

Admitere la Institutul Teologic Penticostal din București

Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti organizează concurs de admitere pentru programul de studii de licenţă – specializarea: „Teologie penticostală pastorală”, în perioadele 21-22 iulie și 13-14 septembrie 2016.
Concursul de admitere pentru programul de masterat, domeniul „Biblie și societate”, se va desfăşura în zielele de 17 și 24 septembrie 2016.
Pentru mai multe informaţiile privitoare la perioada de înscrieri și la concursul de admitere, ne puteți contacta la numărul de telefon 021.434.16.23, pe adresa de e-mail: secretariat@itpbucuresti.ro, sau puteți accesa saitul www.itpbucuresti.ro.

Vă aşteptăm cu drag!

Articole asemanatoare

  • 100% la Bac6 august 2015 100% la Bac S-a încheiat Bacul. În urma rezultatelor Liceul Teologic Penticostal Betel din Oradea a avut promovabilitate 100% şi mediile foarte mari. Trebuie să îi felicităm pe directorii liceului […]
  • Întâlnire specială dedicată zilei femeilor – Filadelfia-Oradea1 martie 2016 Întâlnire specială dedicată zilei femeilor – Filadelfia-Oradea Ca soţie şi mamă, femeia este pentru familia ei o pildă de dăruire şi de responsabilitate, hărnicia şi dragostea ei revărsate în sânul familiei aducând pace şi speranţă, bucurie şi […]

Comments are closed.